A kaszinó ellened van. Emeld meg esélyeidet a nyertes fogadásra, jól teszed ha te is bevetsz egy roulette stratégiát.

Hihetetlenül sok rulett stratégiával találkozhatsz, mindegyiket eltérő módon kell alkalmazni, azonban van amiben az összes megegyezik. A menet végeredményét megsaccolva igyekeznek előnybe kerülni. Persze így első hallatra kivitelezhetetlennek hangzik, azonban ha arra gondolunk, hogy ha például piros-feketézünk, ötven ötven százalék az esélye bármelyik kimenetelnek, de minél többször gurul egymás után egy azonos verzió, annál esélyesebb lesz, hogy a soron következő menet eredménye a másik variáns lesz.

Az úgynevezet James Bond rulett rendszer egy emeltebb rizikójú módszer. Ezt a StarGames-en próbáltam ki, és ezt a bónusz kódot használtam hozz: http://www.kaszinoprofi.hu/online-kaszino/stargames-kaszino-bonusz/ Ez azt is jelenti, hogy nagyobb induló tőke is szükséges a megjátszásához, mint a többi konzervatívabb módszerekhez, mint például a D’Alembert vagy a Fibonaccia módszer. A stratégia teszteléséhez húsz dollárra van szükséged. A pénzt a következők szerint fogod elhelyezni:

I. Rakjunk tizennégy dollárt a magas számokra

II. 5 dollárt a 13-18 – 6-os fogadási lehetőségre

III. Egyetlen egy dollárt a nullára mint biztosíték

A StarGames kaszinóban is, mint mindenhol máshol, menet a lentiek mentén alakulhat

- Ha a szám a magas számok közé esik, akkor nyolc dollár plusszal szálltunk ki.

- Amennyiben a szám 13 és 18 közé esik, akkor tíz usd haszonnal megyünk tovább.

- Amennyiben a mező a nullára esik, abban az esetben pedig 16 dollár nyereménnyel megyünk tovább.

- Ha a golyó 1-12 közé esik, abban az esetben a Duplázó szisztéma szerint emeljük a tétünket.

Ezernyi roulette stratégia volt már kitalálva, a legjobbakat olvasd el itt. Magold be őket, teszteld, tapasztalj, és persze először inkább egy ingyen ruletten próbálgasd, ott nem kell a pénzedet kockáztatnod. Ha már látod, hogy magabiztosan használod a stratégiát, utána kipróbálhatod igazi pénzért.

Az összes stratégia valójában arra alapszik, hogy a nagy számok törvénye alapján megpróbálja növelni az esélyeidet a ház ellen. Ez persze rettentően nehézkés, mondhatni lehetetlen, mivel a nulla eredményeképp a háznak mindig közel 3% előnye van. Ettől függetlenül amennyiben betartjuk a stratégiát, és konzekvensen csak arra fogadunk, amit a stratégia előír, jobb eséllyel indulunk a ház ellen. Érdemes megfontolni, hogy minden rulett szisztéma lényege, hogy minél többször minél többet nyerjünk, és kevesebbszer kissebbet bukjunk. Vagyis a roulette hozzátartozója a kockázat és veszteség. Ezt meg kell érteni, de fegyelmezett játékkal többször fogunk nagyobbat nyerni.

Címkék: online kaszinó bónusz kód kaszinó online stargames kaszinó

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszinos-bonusz.blog.hu/api/trackback/id/tr396068181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása