A ruletthez hasonló szerencsejátékok már több, mint kettő ezer éve, a rómaik korában tűntek fel először. A katonák lovas hintók kerekét pörgették meg, és a kerékre rögzített nyilacska iránya jelezte a kerék köré karcolt tíz szegmens közül a győztest. A középkor alatt ennek az egyszerű játéknak tömérdek módosított változata tűnt fel, de az 1. jelentős és a maihoz is hasonlító rulettkerék csupán a tizenhatodik század közepén bukkant fel.

A kaszinónak általában statisztikai előnye van, de akadnak hasznos rulett nyerő stratégiák, amikkel javíthatunk esélyeinken.

A duplázó roulette stratégia a legfontosabb szisztéma, amit mindenképp fújnod kell, amennyiben rulettezni fogsz. Roppant könnyen használható akármilyen rulett asztalnál, sőt, még más kaszinó játékoknál is, mint például a blackjack. A Martingale szisztémát pár ismerősöm duplázós taktikának hívja, mivel valójában úgy működik. A rulettasztal felére fogadsz, és addig, amíg nem nyersz, duplázod a tétet. A mezőny felét megfogadni magától értetődően pl piros/fekete fogadásokkal kell.Minden menettel magasabb valószínűséggel fog bejönni az ellenkező érték, mint az előző menetben, hiszen a nagyszámok törvénye szerint 50-50%, hogy melyikre esik a golyó.

bet365-logo.pngHa ki akarod próbálni ezt a stratégiát, ajánlom a Bet365 kaszinót.

Ja igen, a nullás mező bekever. Az a kaszinó előnye, sajnos az adott. Egy hosszabb sorozatnál hamar össze tudnak adódni a fogadások, például kilenc játék alatt, amennyiben egy dollár az induló tétünk, már ötszáztizenkettő dollárt kell megfogadnunk.

Arra is figyelnünk, hogy a rendszer kivédése érdekében jópár kaszinó megszabja az egy kör alatt felrakható maximális összeget, pl ötszáz dollárnál, ami azt jelenti, hogy ilyen helyeken nem kivitelezhető a Martingale módszer. Ezt figyelembe véve láthatod, hogy érdemes csak akkor belefogni egy adott széria megjátszásába, amikor már többször azonos oldalt gurítottak. Vagyis ha mondjuk már egymást követően 3-szor jött a piros, a következő gurításnál már érdemes beszállni egy ellenfogadással. Innen már jóval sanszosabb, hogy az ellenkező fél nyer. Ja persze, azt se felejtsd el, hogy regisztrálásnál bónusz kódot is használhatsz a BET365.hu-n: http://www.kaszinoprofi.hu/online-kaszino/bet365-kaszino-bonusz/

A BET365 elég jó rulett játékokat is ad

Most hogy már a rulett stratégiáknál időzünk, lehetőségünk van kitérni az eltérő típusú roulette asztalokra is, és hogy azok mikben különböznek. A legelterjedtebb rulett típusok az amerikai rulett, valamint az európai rulett. Azon túl, hogy a rulett kerekeken eltérő sorrendben találhatóak a számok, az európai rulett keréken csupán 1 db nulla van, de az amerikai verzión 2. Ez értelemszerűen azt vonja magával, hogy az amerikai rulett keréken még súlyosabb a ház előnye. Pontosan ezért szeretik az emberek az európai rulettet sokkal jobban, mint az amerikait.

Az újító online szerencsejáték honlapokon számos innovatív roulette asztal is alakult, amik egyedi játékélményt tudnak nyújtani. Amennyiben újfajta rulett kerékkel találkozol, olvasd jól át a szabályokat és a kifizetési arányokat, nehogy meglepetés érjen. A kedveltebb új típusú rulett játékok pl. a mini rulett, ahol csupán tizenkét mező van, vagy pl. a nulla nélküli rulett, ahol nincs nullás mező. 

Címkék: online kaszinó bet365 bónusz kód kaszinó online

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszinos-bonusz.blog.hu/api/trackback/id/tr126068157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IsobelCordova 2023.03.08. 13:59:51

Remek cikk! Még mindig szeretek játszani a kaszinóban. Itt van egy vulkanvegas.com/hu/category/slots link, gyakran bónuszokat használok itt. A barátaim azt mondják, hogy ez egy jó stratégia, amely lehetővé teszi a betét növelését. Egy nap alatt tudok X3 jövedelmet szerezni. Ez nagyon jó eredmény

IsobelCordova 2023.03.08. 14:00:58

[url=https://www.google.com/]https://www.google.com/[/url]

IsobelCordova 2023.03.08. 14:01:57

[url=https://www.google.com/]https://www.google.com/[/url]fdsassddsaf
<a href="https://www.google.com/">www.google.com/&lt;/a&gt;
süti beállítások módosítása