Jövő hét vége felé, amikor még van költségvetésem igazi lóvéval játszani, akkor van kedvem a kamu nyerőgép alkalmazásokkal élvezkedni. Azért mert keveset játszom valós zsetonnal sokszor rá se jövök, hogy ez jelenleg valódi lóvé és ugyan úgy izgulok és élvezem a játékokat, mint, ha valós pénzzel játszanék. A William Hillnél szoktam játszani. 

Egyszer azonban nagyon mérges lettem , akkor egy erősebb nyerő sorozatot nem tudtam igazi pénzzé váltani , mert csak későn ébredtem rá, hogy zsetonnal játszottam. Ezen kívül nekem a zsetonos játékok is kiváló időtöltést okoznak. Igazából még soha nem szórakoztam ingyen pénzes kaszinó nyerőgépekkel , mert véleményem szerint valós adrenalinban csak úgy lehetünk , ha valódi lóvét veszítünk. Ha játék zsetonnal lazítanék akkor nem volnának, bennem bármilyen hangulati elemek csak nyomogatnám a fogantyút, de nem szeretnék valóban ünnepelni a nyereményeknek. Amúgy is általában bónusz kódokkal játszottam, mint ez is itt. És, ekkor még nem dumáltunk arról, hogy mennyire ideges volnék,lettem volna ha nagy óriási összegeket nyernék kamu zsetonnal és azt nem szeretném átutalni magamnak és, akkor nem is dumáltam arról, hogy a frász verne, meg, ha talán egy nagy összeget veszítenék teszt nyerőgépen.

Kis híján már nullán voltam, de abban a pillanatban, mikor is hihetetlen rossz szériám jött megint és elveszítettem az eddigi egész zsetonom. Ez egy szuper klassz próba lesz, amiből rengeteg információt le tud az ember vonni.

Úgy döntöttem, hogy a szórakozás után megörökítem, hogy miféle megérzések tekeregnek magamban. Amikor igazi pénzzel szórakozom, és hatalmas téttel szórakozom, akkor minden kör alatt nagyon izgulok,, ezzel ellentétben az ingyenes játéknál nem éreztem stresszt. Azt éreztem, mint, ha legalább USD 100.-al lazítottam volna, hanem csak 2 forinttal. Azon viszont megijedtem, hogy, amikor hatalmas pénzzel komoly pénzt tudtam összehozni, annak annyira örültem, mint, ha valós zsetont sikerült volna nyernem.  Utólag furcsának találtam, hogy nem voltam indulatos, amikor -8000 euróba kerültem. Nem éreztem a jelentőségét a veszteségemnek, mivel csak ingyen pénz volt. A valós észrevételem viszont eléggé érdekes volt a nyerőgép pszichológiát illetően.

Az netes kaszinók amit csak lehet megtesznek, hogy minden potenciális nyerőgépest behozzák magukhoz, még azokat is, akiket egyébként nem érdekel a kaszinó Az ilyen játékosoknak mindig küldenek teszt promóciókat, téteket, hogy zseton elhelyezés hiányában nézhessék meg a játékot.

Ezek a reklám teóriák sokszor járnak sikerrel. Ha a játékosnak bejött az ingyenes pörgetésekből profitálni, akkor azt gondolják, hogy ezt bármikor képesek lemásolni. Annál még kifinomultabb szisztéma, amikor grátisz póker applikációkat készítenek az online játéktermek hogy ezen keresztül készítsenek hangulatot a lehetséges kaszinósoknak. Ezek a játék automaták így üzemelnek, mint a valódi igazi játékgépek. Nincsenek manipulálva, hogy sokat lehessen kaszálni ezeken. Ezzel ellentétben a pókeres más élményekre gondol vissza, mint, ha három igazi automatával kaszinózna A veszteségeket nem veszi észre a kaszinózó csak a megnyert pénzre emlékszik a játék elején és erős elhatározást érez, hogy valós pénzzel is kipróbálja. 

Címkék: bónusz kód william hill kaszinó kaszinó online

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszinos-bonusz.blog.hu/api/trackback/id/tr686068156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása